30 January 2012

::: Aku Gelak Bunyi Hahaha

Hahaha
Aku ketawa
Ok daaa

:devilishgrin:


| rupa-rupanya ada jugak orang cemburu dengan hidup aku. hahahaha |

26 January 2012

::: The Minack Theatre



2008, Pre-Summer Holiday. The Minack Theatre, Cornwall.


For a greater view of this world famous open air theatre, click HERE!

By the way, kalau korang nak honeymoon, sila la pergi CORNWALL! Aku recommend dowh.. Preferably, driving. Jalan-jalan yang fun and adventurous. Scenery yang superb! Oh anyway, aku pergi sana bukan untuk honeymoon..

+++++++++++++++++++++++++


Too often we envy the life of others but we always forget that there are others who envy ours too. All in all, be thankful for what we have, as I remind myself as often as I can. But too often too, the ungrateful mind slips inside the greedy me..

'They' are enjoying their life now. So what? I already had what they are now having. I already had done what they are now doing. I already had been to where they are now going.

I now realized, how lucky I am... Alhamdulillah..

+++++++++++++++++++++++++

Wah Friendster punye site dah reformat rupanya? Habis hilang segala entries aku dalam blog pertama zaman noob aku kat situ. Terrrrrrlalu banyak entries dalam tu. Mostly the entries were written when I was still in the UK..

Nanti kalau aku rajin, aku buat entry pasal the Minack Theatre. Dulu aku dah tulis berjela kat blog Friendster, skali semua entries hilang dek kerana ke'dungu'an Friendster yang reformat site tanpa prior notice! Fool! Pui to old school Friendster! Facebook punya pasal, Friendster jadi habuk! Pui lagi sekali to Facebook pulak! Pfffttttttt!

Oh sedih bertambah berbakul-bakul... More than 5 years of jotting down great memory hilang begitu saja??


| but of course, there are times, I really miss my England years |

::: Pak Dollah Bimbo

Iyer, memang tajuk bodoh. Namun actually aku cuba menyingkap satu issue yang sepertinya aku ini hidup penuh teguh pendirian. Hakptuih!

Truthful. Jujur.

Short but too subjective bagi sesetengah daripada kita. Tetapi andai hidup kita ini berpegang teguh pada apa itu dosa dan apa itu pahala, mungkin nilai kebenaran itu sangat tinggi sebenarnya. Lebih tinggi daripada KLCC, lebih tinggi daripada reban ayam 10 tingkat Pak Dollah kampung sebelah. Ish bimbo betul Pak Dollah tu kan? Oh... Dia memang kaya. Ayam berjuta-juta. Telur ayam pulak banyaknya toksah cerita!

Sorry, terbuang masa lagi.

Jujur dalam berkata-kata. Lebih jujur dalam perbuatan. Itu mahunya setiap daripada kita. Eh, bukan ke? Oooo kamu mahu duit juta-juta? Kamu pula mahu dapat pasangan bahagia?? Ok ok. Mungkin mahunya segelintir sahaja daripada kita.

Namun, percayalah. Selama 27 tahun aku hidup, banyak nyawa yang aku pernah tipu, banyak insan yang aku pernah kecewakan. Tetapi bukan aku tipu benda besar-besar. Benda rahsia kebanyakannya...

Sebab apa jadinya begitu? Sebab tidak semua aku perlu bagitahu kamu! Dei! Wake up la dei? Who are you to know the 100% compartment of my life? Dekat parents pun aku tak pernah cerita segala benda, apatah legi dekat engkau engkau sekalian yang bukan punya molekul DNA yang sama!

Jadi, pengajarannya. Semua manusia ada rahsia. Jadi sama-sama kita cuba respect each other.

Kita semua lebih kurang jer.. Toksah kau dok pung pang pung pang kata kau tu maha suci sahaya. Apa dalam hati kau langsung tiada benda yang kau rasa hanya untuk kau kongsi dengan suara jiwa kau seorang? Pui! Kau tipu. Jadi bila kau kentut senyap-senyap dalam lif, ada kau bagitu penumpang satu lift yang bau telur busuk tu sebenarnya milik engkau?

:hilo:

90% daripada kita, mesti pernah menipu, waima sebesar saga cuma.. Bezanya sengaja atau terpaksa.

Hidup kalau jujur sangat, orang pijak. Hidup kalau bangsat sangat, orang pijak jugak. Jadi, tepuk dada, try tanya Pak Dollah kampung sebelah...


| saya jujur. pui! |

14 January 2012

::: Life Is Not Equal To Career Only

Back in 2009, in one of Leicester's Hospitals. A very late afternoon. In the psychiatric building. I surveyed the surrounding alone. Just to familiarize myself with the wards. Bear in mind, when you are attached alone in a clinical setting, you do not want to be lost and late on your first day, next monday.

So I walked around, humming my own tune silently. Then I met a couple. Nicely dressed. They stopped and greeted me.

Mr C: Hi dear. This late alone, are you visiting someone, perhaps?

Me: Hi. Oh no. Just walking around. I am a medical student attached here.

Mr C: Great. Good prospective for your future. We are back from visiting our nephew.

Mrs C: He used to be very excellent, in study, in career, in everything. Now admitted for some mental disorder, as we have been informed. Stressful life, then he became alcoholic and miserable. Pity him..

Me: Aaa. Sorry to hear about him. Your family must be very devastated. (Well.. We were trained to show empathy. I think I did it well because that time, I was actually in a rush, catching the hospital hopper, and not really in a mood for a conversation!)

Mr C: So, we got to make a move. You must not forget to enjoy your life, dear. Career is not the only purpose of living.

Mrs C: Your future job is well known rewarding. But remember sweetheart, have some breaks, explore the world, before you regret it like what our nephew did.

Me: Thank you Sir, Madam. For the concern. Will sure to enjoy life to the fullest, despite this hectic requirement of life. All the best for your nephew.

Mr and Mrs C: Good luck. Bye then.

So I walked home. And my brain was mumbling, 'Well, if only they know why you are alone in this clinical setting now. You used to be in pair, but not anymore.'

:hilo:


| funny, how life is.. |

9 January 2012

::: Another Year And I Am Older!

Baby Ilan Nufail on 5th January 2012, at 5 months 13 days.
Ucu sayangggg Mr Ilan berlemon-lemon!

5th January it was.
The day I began to breathe through my own lungs.
And today, I am very blessed
with my 5 magical diamonds of life,
1 sparkling dearest star of heart,
and countless colourful rainbows (as well as dark clouds)
which I valued the most
and could never ask for better.

Thank you everyone, for being a part of me.


| when I get older.. I could see life better.. :) |