1 June 2010

::: Contest Hangit By Arieza Is Now Closed


Salam dan selamat sejahtera semua~ Lama sudah tidak ketemu bukan? Well, maaflah. Sedang menyepi seketika untuk menghilangkan segala resah di dada.

Tamat sudah tempoh untuk penyertaan Contest Hangit By Arieza. Terima kasih untuk semua peserta yang sudi menghantar penyertaan masing-masing. Akan juri adili dengan seadil mungkin.

Contest kali ni memang aku kurang nak promosi sebab masa sangat tidak mengizinkan So sesiapa yang tak perasan akan kehadiran contest tu, maaf kerana aku tak punya kesempatan untuk mewar-warkan kehadiran contest tersebut.

Ape-ape pun, semuanya dah tamat. InsyaAllah dalam seminggu dua lagi keputusan akan dibuat oleh juri. Aku cuba umumkan secepat mungkin. Well dalam masa seminggu maybe, tetapi kalau keadaan masih tidak mengizinkan, mungkin dua minggu. Aku minta maaf awal-awal ni tau. Maaf maaf maaf.

Keadaan sekarang terlalu mendesak aku untuk terus berdiam. Apa yang aku dapat katakan sekarang adalah 'harap kalian sabar menunggu kerana aku akan tetap berpegang pada janji'... Terima kasih :)

Sama-sama juga kita doakan mereka yang sedang berjuang dalam misi bantuan ke Palestine. Semoga Allah lindungi mereka untuk jihad ke arah agama. Amin.

:sorry:


| Ya Allah, ku bersujud menyembah merayu, Kau datangkan berita gembira buat keluargaku |